Bouwvaksluiting 2024

Bouwvaksluiting 2024:

Beste bezoeker,

Hartelijk dank voor uw interesse in Starkozijn v/d Vecht b.v. Graag willen wij u op de hoogte stellen van onze aankomende vakantiesluiting. Vanwege de zomervakantie zullen wij gesloten zijn van zaterdag 20 juli tot en met zondag 11 augustus 2024 (week 30, 31 en 32). Vanaf dinsdag 13 augustus 2024 is onze showroom weer geopend.

Tijdens onze sluitingsperiode kunt u echter nog steeds een offerte aanvragen. Alle offerteaanvragen die wij ontvangen tijdens onze vakantiesluiting zullen na de sluiting weer opgepakt worden. Wij streven ernaar u zo spoedig mogelijk van een reactie te voorzien zodra wij weer operationeel zijn.

Mocht u alvast een showroomafspraak willen boeken voor na onze bouwvaksluiting, dan kan dit via onze showroom afsprakenkalender.
U kunt zelf de gewenste tijd en datum uitkiezen, en onze adviseur ontvangt u na onze vakantie in de showroom onder het genot van een kopje koffie of thee.

Voor onze gewaardeerde klanten die behoefte hebben aan service tijdens onze vakantiesluiting, bieden wij bovendien een handige oplossing aan. U kunt uw serviceverzoek eenvoudig melden via het serviceformulier op onze website. Wij zullen deze verzoeken zo snel mogelijk in behandeling nemen zodra we weer volledig operationeel zijn.

Wij waarderen uw begrip en geduld tijdens deze periode van rust en vernieuwing. Ons team is vastberaden om na de vakantiesluiting met hernieuwde energie en enthousiasme aan de slag te gaan en u de beste service en kwaliteit te bieden die u van ons gewend bent.

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier of via de telefoon (0320-219234). Wij helpen u graag verder.

Wij wensen u een fijne zomer toe, gevuld met ontspanning en plezier!

Met vriendelijke groet,

Team Starkozijn v/d Vecht b.v.

 

Start uw project vandaag

Tijdens een kennismakingsgesprek beantwoorden we graag alle vragen en nemen we de mogelijkheden samen met u door. Zijn de wensen bij ons bekend? Dan maken wij een offerte voor u.

Offerte aanvragen