Offerte aanvragen

Uploaden van foto's kan hier:

Welkom op ons offerteaanvraagformulier!
Wij staan klaar om voor u een op maat gemaakte offerte te creëren voor onze hoogwaardige Starkozijnen. Om u goed van dienst te zijn, vragen wij u vriendelijk om zo veel mogelijk informatie over uw woning te delen, inclusief foto’s van de gehele gevels waar u nieuwe Starkozijnen wilt plaatsen.

**Waarom Starkozijnen?**
Met 45 jaar ervaring hebben wij talloze woningen in Flevoland voorzien van optimale oplossingen. Als u zelf nauwkeurige maten hebt, ontvangen wij die graag voor een preciezere offerte.

**Stappen van uw aanvraag:**
Binnen één week nemen wij contact met u op om uw offerteaanvraag te bespreken. Soms is een showroomafspraak nodig voordat wij uw definitieve offerte kunnen opstellen. Houd er rekening mee dat onze huidige levertijd ongeveer 6 maanden bedraagt.

**Nieuw! Showroombezoek:**
Wilt u onze producten liever eerst in het echt zien? U kunt direct een showroomafspraak plannen via onze website. Onze experts staan klaar om u persoonlijk te adviseren en diverse oplossingen te tonen. Klik hier om uw showroomafspraak direct te plannen.

**Foto’s of bijlagen toevoegen:**
Heeft u foto’s of andere documenten om te delen? U kunt deze onderaan dit formulier uploaden.

Wij zien uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn en uw woning te voorzien van de perfecte Starkozijnen.

Start uw project vandaag

Tijdens een kennismakingsgesprek beantwoorden we graag alle vragen en nemen we de mogelijkheden samen met u door. Zijn de wensen bij ons bekend? Dan maken wij een offerte voor u.

Offerte aanvragen