Terug

Kunststof Kozijnen kopen in Almere

De uitstraling van uw huis wordt bepaald door de kozijnen. Wij begrijpen daarom dat u op zoek bent naar prachtige en hoogwaardige kozijnen. Bij Starkozijn vindt u een uitgebreid aanbod van kunststof kozijnen in alle vormen en maten.

Onze producten bekijken

Kunststof Kozijnen Kopen in Almere

Waarom kiezen voor kunststof kozijnen in plaats van aluminium of hout? Kunststof kozijnen hebben een extreem hoge isolatiewaarde en vereisen geen schilderwerk. Bovendien hebben ze dezelfde inbouwdiepte en uitstraling als houten kozijnen. Dankzij deze en nog meer voordelen is kunststof een van de beste materialen voor kozijnen.

Bent u op zoek naar nieuwe kunststof kozijnen die lang meegaan? Vraag dan een offerte aan of bezoek onze showroom in Almere. Wij helpen u graag verder!

Voordelen van Kunststof Kozijnen

Kunststof kozijnen zijn steeds vaker de voorkeur van huiseigenaren bij het kiezen van raamkozijnen. Dit komt omdat kunststof verschillende voordelen heeft ten opzichte van houten en aluminium kozijnen, zoals:

 • Lange levensduur
  • Bijna geen onderhoud nodig
  • Vocht- en schimmelbestendig
  • Zeer hoge isolatiewaarde
  • 10 jaar garantie op kleurechtheid
  • De kozijnen kunnen 100% worden gerecycled

Vervangen van Kozijnen voor Kunststof in Almere

Het vervangen van kozijnen is vakwerk dat niet zomaar door iedereen uitgevoerd kan worden. Onze vakkundige specialisten staan klaar om u te helpen bij het vervangen van uw kozijnen.

Onze montage specialisten zijn gespecialiseerd in het vervangen van alle soorten kozijnen en zijn hebben een opleiding hiervoor gehad bij het VKG-keurmerk. Dit verzekert u van de hoogste kwaliteit montage.

Bekijk ons aanbod in onze Showroom

Wij hebben de beste kunststof kozijnen in Almere en omgeving, bezoek eens onze showroom. Kom langs voor een kopje koffie of thee en laat ons uw wensen bespreken. Wij werken graag met u samen om een passende oplossing te vinden voor uw situatie. Onze vakkundige specialisten staan klaar om u de beste service te bieden.

Vraag vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan of maak een afspraak in onze showroom in Almere. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring en weten altijd de juiste kozijnen voor ieder type woning uit te zoeken. Tot snel!

Onze kunststof kozijnen

Elegant kadermodel 115

Elegant kadermodel 76

Infinity vleugel

Thermofibra vleugel

Forthex-verstevigingprofiel

Houtlookverbinding

Verschillende soorten Kunststof Kozijnen

Bij Starkozijn vindt u kunststof kozijnen in verschillende soorten en maten. Als u op zoek bent naar kozijnen waarbij het raamwerk naadloos overgaat in de gevel, kiest u voor kozijnen met een vlakke afwerking. Model Elegant 76mm van Deceuninck heeft bijvoorbeeld een zeer strakke afwerking, waarbij de glaslijn bijna vlak ligt met de buitenkant van het kunststofkozijn.

Vindt u de dieper in het kunststofkozijn liggende beglazing mooi?
Veel mensen vinden het namelijk prachtig. Het meest populaire profiel in Nederland is het Model Elegant 115mm van Deceuninck. Deze kunststof kozijnen hebben dezelfde afmetingen als houten kozijnen in Nederland en zijn geschikt voor zowel moderne als landelijke woningen. Het profiel is volledig bijgewerkt en voorzien van de nieuwste beglazing en paneelvullingen.

Onze kunststofkozijnen kunnen worden uitgevoerd met een houtlook- verbinding. Hierdoor zijn ze nauwelijks te onderscheiden van echt houten kozijnen, maar ze hebben gelukkig niet de nadelen van houten kozijnen. U hoeft Starkozijnen niet meer te schilderen en ze verrotten ook niet. Onze kunststof kozijnen met houtlook zijn volgens de nieuwste normen gemaakt en beschikken over het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Bovendien worden ze geleverd en gemonteerd met onder het VKG-keurmerk certificaat!

Een goed geïsoleerde woning is tegenwoordig van groot belang. De Elegant Forthex kunststof kozijnen zijn hier perfect voor geschikt. Deze kozijnen bestaan uit twee lagen kunststof die intern zijn versterkt met glasvezel, zodat er geen extra versteviging nodig is. Hierdoor zijn de isolatiewaarden van Elegant Fortex uitzonderlijk hoog en bespaart u nog meer op de stookkosten. Daarnaast zijn deze kozijnen ook extra beveiligd tegen inbraak en 40% lichter dan kunststofkozijnen versterkt met staal.

De kosten van kunststof kozijnen hangen af van verschillende factoren, zoals kwaliteit, model, kleur, verbindingen en beglazing. Bij Starkozijn krijgt u kunststof kozijnen tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding en bieden wij 10 jaar garantie op de montage en de kozijnen. Onze kozijnen voldoen aan de hoogste kwaliteitsvereisten (VKG-keurmerk). Wilt u weten hoeveel de montage voor uw woning kost? Vraag dan gerust een offerte aan en wij berekenen voor u de kosten van de kunststof kozijnen voor uw hele huis.

Het vervangen van uw kozijnen is specialistisch werk en moet door deskundigen worden uitgevoerd. Onze specialisten van Starkozijn helpen u graag bij het vervangen van alle soorten kozijnen voor mooie Starkozijnen.

Onze productcategorieën

01

Kunststof kozijnen

02

Kunststof deuren

03

Kunststof openslaande tuindeuren

04

Kunststof schuifpuien

Voordelen

Icons

Verkrijgbaar in vele kleuren en 10 jaar kleur echt

Icons

Kunststofkozijnen zijn zeer duurzaam en hebben een lange levensduur.

Icons

Kunststofkozijnen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, stijlen en kleuren.

Icons

Inbraak werend volgens het P.K.V.W. (PolitieKeurmerk Veilig Wonen)

Icons

Kunststofkozijnen hebben een goede geluidsisolatie.

Icons

Kunststofkozijnen hebben uitstekende isolerende eigenschappen.

Veelgestelde vragen

Bezoek onze showroom

Kaapstanderweg 31

8243 RB Lelystad

Ma - gesloten

Di - Vr - 10:00 - 12:30, 13:00 - 17:00

Za - 10:00 - 12:30, 13:00 - 15:00

Zo - gesloten

Start uw project vandaag

Tijdens een kennismakingsgesprek beantwoorden we graag alle vragen en nemen we de mogelijkheden samen met u door. Zijn de wensen bij ons bekend? Dan maken wij een offerte voor u.

Offerte aanvragen