Products / Gevel & dakgootbekleding

Terug

Gevel & dakgootbekleding

Naast kunststof kozijnen bekleed Starkozijn ook woningen met onderhoudsvriendelijke gevelbekleding. Hierbij kan het gaan om Keralit rabatdelen welke voorzien is van een houtnerffolie en verkrijgbaar zijn in 3 varianten. Daarnaast is het ook mogelijk om uw gootbekleding/boeideel onderhoudsarm te maken. Dit doet Starkozijn door het gebruik van volkernplaat of volschuim.
Keralit gevelbekleding
Gevel & dakgootbekleding

Gevel & dakgootbekleding

Volkernplaat bekleding

Keralit gevelbekleding

Kunststof volschuim

Voordelen

De voordelen van onze gevel & dakgootbekleding
Icons

Onderhoudsarm! Nooit meer schilderen

Icons

Verkrijgbaar in vele kleuren en 10 jaar kleur echt

Misschien wilt u ook weten

Dit hangt natuurlijk erg af van de verbouwing die nodig is, dit zal het bedrijf dan ook moeten bekijken.
Soms gaat dit gewoon zonder problemen en is het een eenvoudige aanpassing, soms moet er veel worden verbouwt en bouwkundige berekeningen worden gemaakt. Het beste is uw wensen gewoon voor leggen en dit in een offerte laten vast leggen.

Testimonials

De uitvoering en het meedenken voor de beste oplossing is een pre voor dit bedrijf. We zijn erg content met het geleverde product. De uitvoerders waren erg vriendelijk en deden hun best het allemaal zo netjes mogelijk af te leveren.
Marinus J. , Lelystad

Het gehele traject als zeer prettig ervaren. Naast professioneel advies ook tevreden met het verkoopproces. De plaatsing is snel en vakkundig verlopen. Wij hebben bijna het hele huis laten voorzien van kunststof kozijnen inclusief schuifpui en voordeur. Prettig contact met de monteurs, ook tijdens de uitvoering hebben zij goed meegedacht. Voor ons is dit bedrijf zeker een aanrader!
Familie Luyten , Lelystad

Bezoek onze showroom

Kaapstanderweg 31

8243 RB Lelystad

Ma - gesloten

Di - Vr - 10:00 - 12:30, 13:00 - 17:00

Za - 10:00 - 12:30, 13:00 - 15:00

Zo - gesloten

Start uw project vandaag

Tijdens een kennismakingsgesprek beantwoorden we graag alle vragen en nemen we de mogelijkheden samen met u door. Zijn de wensen bij ons bekend? Dan maken wij een offerte voor u.

Offerte aanvragen