Terug

Kunststof kozijnen van Starkozijn Lelystad

Kunststof kozijnen zijn momenteel de populairste keuze onder huiseigenaren. Dankzij het duurzame kunststof-materiaal krijgt uw huis een mooi aanzicht, is het beter geïsoleerd en bent u bestendigd tegen inbraak. Bij Starkozijn vindt u een uitgebreid aanbod aan kunststof kozijnen.

Naar onze producten

Bekijk door onze categorieën

01

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn momenteel de populairste keuze onder huiseigenaren. Dankzij het duurzame kunststof-materiaal krijgt uw huis een mooi aanzicht, is het beter geïsoleerd en bent u bestendigd tegen inbraak. Bij Starkozijn vindt u een uitgebreid aanbod aan kunststof kozijnen.

02

Kunststof deuren

Bij Starkozijn Lelystad kunt u terecht voor een mooie collectie kunststof deuren. Al onze deuren zijn standaard uitgevoerd met een 5-puntsluiting en een deurschild met kerntrekbeveiliging. Dankzij de ruime keuze uit glas, panelen en deurbeslag stelt u precies een deur naar wens samen.

03

Kunststof openslaande tuindeuren

Bij Starkozijn Lelystad kunt u ook terecht voor mooie kunststoftuindeuren. Deze tuindeuren zijn goed geisoleerd en voorzien van een 5 puntsluiting met kerntrek beveiligde cilinders. De volgdeur is in de sponing te bedienen met een hendel. Zodat beide deuren opengezet kunnen worden om de tuin bij de woning te betrekken.

04

Kunststof schuifpuien

De populaire schuifpui maakt van de tuin een verlengstuk van de woonkamer. Het glas laat veel licht binnen en zorgt tegelijkertijd voor een prachtig uitzicht over uw tuin. Al onze kunststof schuifpuien zijn voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen en zijn hiermee volledig inbraakwerend. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op!

05

Gevel- & dakgootbekleding

Door uw gevel en dakgoot te bekleden met Keralit, volschuim of volkernplaat (Trespa), heeft u geen omkijken meer naar de buitenkant van het huis. Gevels zorgen normaliter voor veel schilderwerk. Als dit niet op tijd of goed wordt bij gehouden leid dit tot het verkleuren van de gevel of het weg rotten hiervan. Met onze kunststof oplossingen hoeft u zich daar niet meer druk om te maken en bent u altijd voorzien van een mooie gevel.

06

Houten of kunststof dakvenster

Onze dakvensters zorgen niet alleen voor een betere lichtinval, maar reduceren ook geluidsoverlast, hebben tevens de perfecte isolatiewaarde en zijn ook nog eens gemakkelijk in gebruik. Wij garanderen u de beste kwaliteit, daarom geniet u van maar liefst 10 jaar garantie op al onze dakramen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk meer informatie of maak een afspraak.

Starkozijn Lelystad, uw kunststof kozijnen partner met 45 jaar ervaring

Bij Starkozijn Lelystad kunt u terecht voor voor al uw kunststof kozijnen voor uw woning. Of u dus op zoek bent naar kwalitatieve kunststof kozijnen, ramen, deuren,voordeuren, tuindeuren, schuifdeuren of gevelelementen; in onze catalogus zit er altijd iets tussen wat op uw wensen aansluit.

Wij willen dat u zo lang mogelijk zorgeloos kunt genieten van een mooie gevel. Onze producten zijn daarom uitsluitend van het beste kunststof-materiaal en voldoen aan de belangrijkste keurmerken. Starkozijn is tevens verkozen tot de beste VKG-dealer van het jaar. Door continu te blijven voldoen aan deze kwaliteitsnorm bent u verzekerd van uitstekende kunststofproducten.

Een echt familiebedrijf

Starkozijn v/d Vecht is een echt familiebedrijf en is met méér dan 40 jaar ervaring de specialist in kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, gevel- en dakgootbekleding.

Kwaliteit is één van onze belangrijkste speerpunten en al onze producten weerspiegelen dit dan ook met hun keurmerken. Wij zijn hoofdzakelijk werkzaam in de regio Flevoland en snappen als geen ander welke type woningen er in de omgeving te vinden zijn. Ons enthousiaste team staat altijd voor u paraat en kan niet wachten om samen met u te sparren.

Kwaliteit en service voorop 

De kunststof kozijnen en deuren van Starkozijn staan bekend om hun fijne prijs-kwaliteitverhouding. Dit merkt u niet alleen terug in de aanschafprijs; maar op den duur ook in hun lage onderhoudskosten en lange levensduur. Onze producten scoren daarnaast ook nog eens hoog in isolatiewaarde, houden inbrekers buiten de deur en zijn gemaakt van duurzaam materiaal. Bovendien vinden wij het van belang dat onze artikelen precies aanluiten op de stijl van uw woning. Daarom vindt u bij ons een flexibel aanbod van verschillende types, groottes en kleuren – uitsluitend op maat.

Ons team van experts helpt u van advies tot uitvoering. Zowel in de showroom als online denken we graag met u mee; geen vraag is te gek! Heeft u een keuze gemaakt? Dan komen onze vakkundige specialisten bij u thuis inmeten en de Starkozijn montage experts komen de producten naar wens monteren. Blijkt er toch iets met uw aankoop mis te zijn? Geen zorgen Wij bieden namelijk 10 jaar garantie op de kunststofkozijnen en de kleurechtheid en natuurlijk de montage.

Onze kunststof kozijnen

Elegant kadermodel 115

Elegant kadermodel 76

Infinity vleugel

Thermofibra vleugel

Forthex-verstevigingprofiel

Houtlookverbinding

Voordelen

Icons

Kunststofkozijnen hebben een goede geluidsisolatie.

Icons

Inbraak werend volgens het P.K.V.W. (PolitieKeurmerk Veilig Wonen)

Icons

Kunststofkozijnen hebben uitstekende isolerende eigenschappen.

Icons

Kunststofkozijnen zijn zeer duurzaam en hebben een lange levensduur.

Icons

Onderhoudsarm! Nooit meer schilderen

Icons

Weerbestendig dankzij gepatenteerde Fiberyl®-materiaal (glasvezel)

Veelgestelde vragen

Bezoek onze showroom

Kaapstanderweg 31

8243 RB Lelystad

Ma - gesloten

Di - Vr - 10:00 - 12:30, 13:00 - 17:00

Za - 10:00 - 12:30, 13:00 - 15:00

Zo - gesloten

Start uw project vandaag

Tijdens een kennismakingsgesprek beantwoorden we graag alle vragen en nemen we de mogelijkheden samen met u door. Zijn de wensen bij ons bekend? Dan maken wij een offerte voor u.

Offerte aanvragen