Products / Binnenzonwering

Terug

Binnenzonwering

Speciaal ontwikkelde binnenzonwering voor kunststofkozijnen bij Starkozijn! Ontdek onze collectie binnenzonweringsoplossingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften en stijl. Van jaloezieën tot rolgordijnen en plisségordijnen, bieden wij maatwerk op basis van diverse stoffen, kleuren en ontwerpen. Onze binnenzonwering is speciaal ontworpen voor kunststofkozijnen en kan zonder boren worden gemonteerd. Maak een afspraak in onze showroom en ontdek zelf de talloze mogelijkheden.
Splendid gordijn
Binnenzonwering

Binnenzonwering

Splendid

Rolgordijn

Lamella

Latende

Splendid

Testimonials

Het gehele traject als zeer prettig ervaren. Naast professioneel advies ook tevreden met het verkoopproces. De plaatsing is snel en vakkundig verlopen. Wij hebben bijna het hele huis laten voorzien van kunststof kozijnen inclusief schuifpui en voordeur. Prettig contact met de monteurs, ook tijdens de uitvoering hebben zij goed meegedacht. Voor ons is dit bedrijf zeker een aanrader!
Familie Luyten , Lelystad

Bezoek onze showroom

Kaapstanderweg 31

8243 RB Lelystad

Ma - gesloten

Di - Vr - 10:00 - 12:30, 13:00 - 17:00

Za - 10:00 - 12:30, 13:00 - 15:00

Zo - gesloten

Start uw project vandaag

Tijdens een kennismakingsgesprek beantwoorden we graag alle vragen en nemen we de mogelijkheden samen met u door. Zijn de wensen bij ons bekend? Dan maken wij een offerte voor u.

Offerte aanvragen