Terug

Kunststof kozijnen in Biddinghuizen

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige kozijnen van kunststof en omwonend in Biddinghuizen? Wij zijn namelijk gespecialiseerd om voor elke situatie de gepaste oplossing voor u en uw woning te vinden.

We verzorgen al meer dan 40 jaar kunststof kozijnen maar helpen u ook graag verder met het plaatsen van kunststof deuren en kunststof schuifpuien. Alles wordt geleverd en gemonteerd met oog op kwaliteit en natuurlijk het VKG-keurmerk!

Bekijk producten

Wat zijn de voordelen van kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen hebben vele voordelen die het ideaal maken om in uw woning te plaatsen. Zo zijn kunststof kozijnen:

  • Bijzonder isolerend,
  • hebben ze een langere levensduur vergeleken met hout en andere materialen,
  • zijn ze kleurvasthoudend, en;
  • vocht- en geluiddempend.

Verder vergen kunststof kozijnen nauwelijks onderhoud en zijn ze verkrijgbaar in vrijwel alle kleuren, maten en verbindingen.

Waarom Starkozijn voor uw kunststof kozijnen?

Bij Starkozijn kunt u verzekerd zijn van de hoogste kwaliteit kunststof kozijnen. Elke kunststof kozijn wordt namelijk speciaal op maat gemaakt. Bovendien heeft u verschillende opties bij het type model en de kleur.

Wanneer u uw kunstof kozijnen laat zetten door Starkozijn, kunt u er zeker van zijn dat deze het VKG-keurmerk dragen. Met meer dan 40 jaar ervaring in het plaatsen van kunststofkozijnen is het ook niet verwonderlijk dat Starkozijn gekozen is tot dé beste VKG-dealer! Bovendien ontvangt u bij ons 10 jaar garantie op de montage en kleurechtheid van uw kozijnen. Zo garanderen we een veilige aankoop voor elke klant.

Bent u wellicht geïnteresseerd in strakke profielen zoals de Model Elegant 76? Of zoekt u eerder een authentieke look zoals ons Model Elegant 115? Starkozijn heeft voor iedere woning wel een oplossing klaar; volledig op maat voor u.

Wilt u graag onze producten eerst bekijken? Dan bent u meer dan welkom in onze showroom in Lelystad, waar we u graag verder helpen en samen tot de ideale oplossing komen voor uw woning. Maak vandaag nog een afspraak en wie weet ziet u een kunststof kozijn waar u smoorverliefd op bent.

Het belang van een specialist bij het plaatsen en vervangen van kunststof kozijnen

Zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Dan is het belangrijk dat dit wordt gedaan door een specialist; zo bent u zeker dat de renovatiewerken of bouwwerken in één keer goed worden afgewerkt. Op die manier voorkomt u latere bouwkundige problemen. Ook de wijze van het afstellen van ramen en deuren is belangrijk voor een langere levensduur en bevorderd gebruiksgemak.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte!

U kunt bij Starkozijn altijd terecht om uw kunststof kozijnen op maat bestellen. Vraag eenvoudig online een vrijblijvende offerte aan of maak direct een afspraak in onze showroom voor een persoonlijk intakegesprek. Tot snel!

Het ruime aanbod van Starkozijn

01

Model Elegant 76, een vlak profiel

Bent u op zoek naar strakke afwerking? Dan is dit het ideale profiel voor u. Ondanks het strakke aanzicht voldoet dit profiel aan alle isolatie- en anti-inbraakeisen.

02

Model 115, een verdiept profiel

Dit is het meest gekozen profiel voor kunststof kozijnen in heel Nederland. Past perfect bij zowel modernere als oudere woningen vanwege zijn elegante afgeronde vorm.

03

Model 115 Blok, een blok profiel

Wanneer u op zoek bent naar een authentieke look, ga dan voor het Model Elegant 115-blolkprofiel. Dit is namelijk een uitstekend profiel voor statige gevels en karakteristieke panden.

04

Houtlookverbinding

Dankzij de houtlookverbinding zien uw kunststof kozijnen er net zo uit als echte houten kozijnen. Toch behoudt u alle voordelen van kunststof zoals inbraakbeveiliging en hoge isolatiewaarden.

05

Elegant upgrades: Thermofibra vleugels en Forthex versteviging

En er kan nog veel meer!

Thermofibra raam en deur vleugels:

De Thermofibra raam en deur vleugels zijn niet verstevigd met Staal of met Forthex versteviging. Deze vleugels zijn verstevigd met glasvezel hierdoor zijn ze nog steker dan normale vleugels en zijn ze minder hoog (meer glas door zicht). Tevens in de inbouw diepte groter hierdoor behalen we met deze vleugel meer ruimte voor dikker glas en een hoger isolatie waarden. Benieuwd? Bezoek dan eens onze showroom.

Forthex versteviging:

Forthex versteviging is niet zozeer een apart profiel maar eerder een upgrade voor zowel het model 76 als model 115. In plaats van staal in het kader wordt deze vervangen door het Forthex-verstevigingsprofiel. Hierdoor ervaart u een verhoogde isolatiewaarde en lagere stookkosten.

Wat is een Forthex-verstevigingsprofiel?

Dankzij twee verschillende kunststoffen; een harde buitenlaag en een compacte schuimvulling aan de binnenkant, zorgt een forthex-verstevigingsprofiel voor hogere isolatiewaarden.

Bovendien is uw verstevigingsprofiel niet alleen 40% lichter dan staal, het is ook nog eens sterker! Ideaal dus tegen inbraak. Bekijk hier hoe een stevig een Linktrusion-verstevigingsprofiel is.

Extra opties en mogelijkheden

Heeft u extra vragen, of staat uw gewenste model of voorkeur niet tussen onze catalogus? Geen probleem. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We staan graag voor u klaar om u van een gepaste oplossing te voorzien.

Wilt u liever onze artikelen fysiek aanschouwen? Let er dan wel op dat u eerst een afspraak maakt voordat u onze showroom in Lelystad komt bezoeken. Zo voorkomen we dat er tijdens uw bezoek geen andere bezoekers aanwezig zijn en kunnen we ons volledig op uw bezichtiging richten.

Alle kunststof producten

Elegant kadermodel 76

Elegant kadermodel 115

Infinity vleugel

Forthex-verstevigingprofiel

Thermofibra vleugel

Houtlookverbinding

Voordelen

Icons

Milieuvriendelijk: Kunststofkozijnen zijn 100% recyclebaar

Icons

Kunststofkozijnen zijn zeer duurzaam en hebben een lange levensduur.

Icons

Kunststofkozijnen hebben uitstekende isolerende eigenschappen.

Icons

Inbraak werend volgens het P.K.V.W. (PolitieKeurmerk Veilig Wonen)

Icons

Weerbestendig dankzij gepatenteerde Fiberyl®-materiaal (glasvezel)

Icons

Onderhoudsarm! Nooit meer schilderen

Veelgestelde vragen

Bezoek onze showroom

Kaapstanderweg 31

8243 RB Lelystad

Ma - gesloten

Di - Vr - 10:00 - 12:30, 13:00 - 17:00

Za - 10:00 - 12:30, 13:00 - 15:00

Zo - gesloten

Start uw project vandaag

Tijdens een kennismakingsgesprek beantwoorden we graag alle vragen en nemen we de mogelijkheden samen met u door. Zijn de wensen bij ons bekend? Dan maken wij een offerte voor u.

Offerte aanvragen