Hoge kwaliteit kunststof kozijnen in Dronten

Op zoek naar kunststof kozijnen van hoogwaardig kwaliteit? Bij Starkozijn hebben we voor iedere situatie een passende oplossing. Kunststof kozijnen brengen vele voordelen met zich mee en worden steeds de populairdere keuze. Dit is natuurlijk niet voor niets; want het kwalitatieve kunststof zorgt voor een lange levensduur en een mooie uitstraling.

Er zijn veel verschillende modelen kunststof kozijnen om uit te kiezen. Of u nu houdt van een landelijke stijl of net wat modernere stijl; door ons ruimte aanbod zit er altijd wel iets tussen wat past bij uw smaak en voorkeur.

Woont u in Dronten? Kom dan langs in onze showroom in Lelystad. Met meer dan 40 jaar ervaring weten onze specialisten altijd weer tot een verbluffend eindresultaat te komen. Neem direct vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen!

Waarom wij kiezen voor kozijnen van kunststof

Raamkozijnen zijn er in verschillende soorten. De meest voorkomende materialen zijn hout, aluminium, staal en kunststof. Wij werken alleen met kunststof, en dat komt door vele voordelen die kunststof bied ten opzichten van de alternatieven.

De voordelen van kunststofkozijnen zijn:

  • De raamkozijnen kunnen niet rotten en zijn schimmelwerend
  • Ze hoeven niet geverfd te worden,
  • Ze zijn goed warmte- en geluidsisolerend;
  • Ze zijn van duurzaam en milieuvriendelijk materiaal gemaakt.

Daarnaast voldoen al onze kunststofkozijnen aan de belangrijkste keurmerken, zodat u verzekerd bent van de kwaliteit van uw nieuwe kunststofkozijn.

Voor ieder huis een passend kozijn

Ieder huis is anders en vraagt om een oplossing op maat. U kiest bij ons daarom uit een ruim assortiment. Hieronder gaan we dan ook dieper in op de verschillende soorten kunststof kozijnen uit onze catalogus, hun eigenschappen en de bijkomende voordelen.

Wie houdt er nou niet van een strak design? Met Model Elegant 76mm zit dat wel snor. De glaslijn sluit bijna naadloos aan op de kunststof kozijnen wat weer zorgt voor een vlakke afwerking en een strak aanzicht.

Één van de meest populaire keuzes uit ons aanbod is Model Elegant 115mm. Het model dankt zijn populariteit aan zijn look. Het profiel is namelijk bijna identiek qua inbouwdiepte aan de huidige houten kozijnen.

Alle Starkozijnen zijn uitgevoerd met EPDM-afdichting rubbers hierdoor ontstaat er een perfecte afdichting. Dit zorgt naast een mooi geheel ook nog eens voor een langere levensduur.

Wie zijn huis goed wil isoleren, en op zijn best bestand wil zijn tegen inbrekers, kiest voor de Model Elegant Fortex 115mm kozijnen. Deze kunststofkozijnen zijn van binnen voorzien van het Fortex (glasvezel) verstevigingsprofiel wat zorgt voor een verhoogde isolatiewaarde en minder hoge draaikiepramen.

Uw kozijnen uitvoeren met een houtlook verbinding? Door de houtlook verbinding lijken uw kozijnen nét op houten kozijnen. Op deze manier geniet u van het uiterlijk van hout en de voordelen van kunststof kozijnen. Ook onze houtlook verbindingen heeft een uitstekende isolatiewaarde, zijn gemakkelijk in onderhoud en inbraakwerend volgens het PKVW (Politiekeurmerk Veilig Wonen).

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het maken van de juiste beslissing? Onze experts helpen u graag verder en denken mee. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontvang z.s.m. een reactie van ons team.

Hoe duur zijn kunststof kozijnen gemiddeld?

Hoe duur uw kunststof kozijnen zullen zijn hangt af van de grootte van uw huis, het aantal ramen, maar ook het soort model waarvoor u kiest. Wij vinden het belangrijk dat u zo lang mogelijk met uw aankoop doet en zo min mogelijk onderhoudskosten ervaart. U vindt bij ons daarom ook altijd de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Om te laten berekenen wat de totale kosten van kunststof kozijnen zullen zijn vraagt u een vrijblijvende offerte aan. We zullen u vragen om foto’s van het huis toe te sturen en zoveel mogelijk informatie te geven over het raamwerk, de gevels en andere relevante details. Op die manier kunnen wij een zo goed mogelijke schatting maken van de totaalprijs. Graag nodigen wij u hiervoor uit bij ons in onze showroom in Lelystad. Zodat wij u al onze modelen en optie’s goed kunnen laten zien.

Kunststof kozijnen laten plaatsen?

Na de aanschaf van nieuwe kunststof kozijnen moeten de huidige kozijnen vervangen worden. Het is belangrijk dat dit goed gebeurt, want als kozijnen verkeerd geplaatst worden brengt dit onnodig schade en extra kosten met zich mee. Met meer dan 40 jaar ervaring weten wij echt wel hoe we uw kozijnen moeten vervangen. Onze inmeet expert komt uw kozijnen inmeten. Na dat de klus is gepland komen onze gecertificeerde monteurs de kozijnen op de afgesproken dag deze bij u plaatsen. Daarnaast profiteert u van 10 jaar garantie op de montage en de producten. Starkozijn is tevens verkozen tot de beste VKG-dealer en verzekert u daarmee de hoogste kwaliteit.

Bestel kunststof kozijnen in Dronten

Wanneer u op zoek bent naar kunststof kozijnen in Dronten is Starkozijn v/d Vecht hét adres. Kom langs in onze showroom in Lelystad, of vraag gemakkelijk online een vrijblijvende offerte aan.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen nodigen wij u uit in onze showroom. Wij zullen u vragen ter voorbereiding een aantal foto’s toe te sturen, zodat onze adviseurs u van gericht advies kunnen voorzien. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij verkopen daarom uitsluitend producten die voldoen aan de benodigde keurmerken. Daarnaast ontvangt u 10 jaar garantie op alle kunststof kozijnen, plaatsing, kleurechtheid en beglazing. U zult dus nooit een verkeerde aankoop doen. Maak een afspraak of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Start uw project vandaag

Tijdens een kennismakingsgesprek beantwoorden we graag alle vragen en nemen we de mogelijkheden samen met u door. Zijn de wensen bij ons bekend? Dan maken wij een offerte voor u.

Offerte aanvragen