Garanties en keurmerken

Welke keurmerken en certificering heeft Starkozijn:

Starkozijn v/d Vecht biedt u uitstekende service, garanties, vakmanschap, ervaring en betrouwbaarheid. Met producten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij bieden u, volgens de richtlijnen van het VKG, 10 jaar garantie op de kunststofkozijnen, de plaatsing en de kleurechtheid. Voor alle niet benoemde producten geldt de normale fabrieksgarantie.

Het VKG Keurmerk:

De Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG) is de brancheorganisatie van leveranciers van kunststofkozijnen, ramen en deuren. Het VKG geeft u de zekerheid dat wanneer u bij één van de leden kunststofkozijnen aanschaft het een goed product van een deskundige en betrouwbare leverancier is. Meer informatie.

PolitieKeurmerk Veilig Wonen:

Het PolitieKeurmerk Veilig Wonen werkt preventief tegen woninginbraak, overlast, vandalisme en criminaliteit op straat. Veiligheid is voor u en ons zeer belangrijk. Onze kunststofkozijnen worden dan ook volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen geproduceerd.
De certificeringregeling Politie Keurmerk Veilig Wonen is een veiligheidsinstrument dat bijdraagt aan de sociale veiligheid in en rondom woningen, wooncomplexen, buurten en wijken. Woningen met het Politie Keurmerk Veilig Wonen hebben tot 90% minder kans op een geslaagde inbraak!

KOMO-keurmerk:

Al onze producten voldoen aan de hoogste eisen binnen de branche. KOMO staat voor onafhankelijk getoetste kwaliteit op basis van objectieve maatstaven. Bovendien voldoen producten met een KOMO-keurmerk automatisch aan de relevante wet- en regelgeving in de bouw, zoals het bouwbesluit, en andere eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

SKG-Keurmerk:

Het hang- en sluitwerk is bewezen daadwerkelijk inbraak werend te zijn en daardoor SKG gecertificeerd. Het is voorzien van een SKG-keurmerk met sterren. SKG (Stichting Kunststof Gevelelementen) is beheerder van het ‘sterren’-merk en licentiehouder van het KOMO-merk. Certificatie door SKG houdt vervolgens ook in, dat de kwaliteit van de producten door SKG middels steekproeven wordt bewaakt.

CE-Markering:

Onze producten dragen een CE-markering. Dit is een product label (conformiteitsteken) dat aangeeft dat het product in kwestie volgens Europese specificaties is getest op de volgende eigenschappen:

  •  Mechanische sterkte en stabiliteit
  •  Brandveiligheid
  •  Hygiëne
  •  Gezondheid en milieu
  •  Gebruiksveiligheid
  •  Geluidshinder
  •  Energiebesparing
  •  Warmtebehoud

Start uw project vandaag

Tijdens een kennismakingsgesprek beantwoorden we graag alle vragen en nemen we de mogelijkheden samen met u door. Zijn de wensen bij ons bekend? Dan maken wij een offerte voor u.

Offerte aanvragen