De 8 voordelen van kunststof kozijnen

1. Onderhoudsarm

Kunststofkozijnen hebben bijna geen onderhoud nodig, het beslag van de ramen en deuren moet 1 keer per jaar worden gesmeerd. Het kunststof kozijn mag worden afgenomen met water en soap veel eenvoudiger wordt het niet. Kunststofkozijnen zijn niet gevoelig voor schimmels en rotten niet.

2. Kunststof kozijnen hebben een lange levensduur

Kunststof kozijnen gaan 70 jaar of zelfs langer mee met minimale onderhoud. Mocht het voorkomen dat een deur of raam niet lekker loopt. Geen probleem bij Starkozijn kozijnen is alles eenvoudig na te stellen.

3. Inbraakwerend volgens Politie Keurmerk Veilig wonen

Alle Starkozijn kunststofkozijnen worden uitgevoerd met Politie Keurmerk Veilig wonen beslag. Dit houdt in dat ze voldoen aan de hoogste gestelde eisen op het gebied van inbraak preventie.

4. Zeer hoge isolatie waarde

Starkozijn kunststofkozijnen hebben zeer hoge isolatie waarde dit door het 5 kamer profiel van Deceuninck en het toepassen van het Neo profiel in de kunststofkozijnen. De dubbele afdichting tussen alle deuren en ramen zorgt er voor dat u geen tocht meer heeft.

5. 10 jaar garantie

Op de Starkozijn kunststofkozijnen en glas krijgt u maar liefst 10 jaar fabrieksgarantie. Dit geld ook op alle gekleurde profielen.

6. VKG- keurmerk

Starkozijn kunststofkozijnen worden van het begin tot het einde geleverd en gemonteerd onder het VKG-keurmerk. Zowel de profielen (Deceuninck) als de productie, als de verkoop en de montage verlopen onder het VKG-Keurmerk. Dit geeft u als klant de zekerheid van een Nederlands top product, gemaakt naar alle huidige eisen en gemonteerd door VKG-keurmerk gecertificeerde monteurs. Na de montage ontvangt u een certificaat van het VKG-keurmerk in dit certificaat staan alle gegevens van uw kozijnen zodat u altijd terecht kan bij het VKG.

7. VKG-Waarborgfonds

Starkozijn valt onder het VKG-waarborgfonds dit houdt voor u als klant in dat u altijd de kozijnen krijgt die u gekocht heeft. Het VKG-waarborgfonds zal hier voor de zorg voor u dragen.

8. Milieu & recycle

Voor kunststof kozijnen worden geen bomen gekapt, laat het bos staan en geniet van de natuur. Deceuninck kunststofkozijnen zijn van 1ste graad kunststof dit houd in dat het kunststof nog nooit is gerecycled zodat u zeker weet dat u de beste kwaliteit kunststofkozijnen aanschaft. Onze kunststof kozijnen kunnen 100% worden gerecycled. Hier heeft Deceuninck een eigen programma voor ontwikkeld.

Starkozijn geeft u nog meer voordelen!
Naast de algemene voordelen die kunststof kozijnen bieden, gaan wij bij Starkozijn nog een stap verder. Wij willen namelijk altijd en alleen het beste bieden aan onze klanten daarom zult u bij ons nog meer voordelen ondervinden dan bij een andere leverancier. Al onze producten en dus niet alleen onze kunststof kozijnen hebben de volgende voordelen:

  • Goede prijs- kwaliteitsverhouding
  • Perfect sluitend
  • Complete montage (stelkozijn, binnen afwerking, vensterbanken, etc.)

Start uw project vandaag

Tijdens een kennismakingsgesprek beantwoorden we graag alle vragen en nemen we de mogelijkheden samen met u door. Zijn de wensen bij ons bekend? Dan maken wij een offerte voor u.

Offerte aanvragen