FAQs & Tips /Algemeen/Hoe controleren of een leverancier van kunststofkozijnen goed is?

Terug

Hoe controleren of een leverancier van kunststofkozijnen goed is?

Dit blijft altijd deels gevoel en dit is ook zeker belangrijk bij aankoop van u kunststofkozijnen want dit bedrijf gaat ook werken aan uw kostbaarste bezit, uw huis. Ten eerste raden wij u aan om te kijken of u te maken hebt met een VKG-keurmerk dealer. Dit keurmerk brengt toch een zekere mate van zekerheid met zich mee door het VKG-waarborgfonds, vast getelde richtlijnen en VKG-certificaat na de montage.

Ten tweede is altijd een fijn idee dat het bedrijf een showroom of pand heeft zodat u weet waar u terecht kan voor vragen of service na de montage. Controleer dit wel goed er zijn veel bedrijven die zich anders voor doen dan ze zijn, vooral nu met internet.

Als laatste punt is een nette en complete offerte is erg belangrijk. De reden hiervoor is dat het dan duidelijk is wat u heeft gekocht maar ook dat u kunt controleren of de montage is uitgevoerd zoals afgesproken.

Bezoek onze showroom

Kaapstanderweg 31

8243 RB Lelystad

Ma - gesloten

Di - Vr - 10:00 - 12:30, 13:00 - 17:00

Za - 10:00 - 12:30, 13:00 - 15:00

Zo - gesloten

Start uw project vandaag

Tijdens een kennismakingsgesprek beantwoorden we graag alle vragen en nemen we de mogelijkheden samen met u door. Zijn de wensen bij ons bekend? Dan maken wij een offerte voor u.

Offerte aanvragen