FAQs & Tips /Handig om te weten/Waarop letten als je meerder offertes vergelijkt?

Terug

Waarop letten als je meerder offertes vergelijkt?

Het is natuurlijk logisch dat wanneer u veel geld uitgeeft dat u het gevoel wilt hebben dat u een goed keuze hebt gemaakt. Maar waar moet u nu op letten als u verschillende offertes gaat vergelijken? Als u nu al bezig bent met het aanvragen van offertes heeft u gemerkt dat de prijs niet alles zegt want deze verschilt per bedrijf. Er zijn natuurlijk veel meer andere punten waarop de vergelijking kan worden uitgevoerd, zoals bijvoorbeeld:

  • Als eerst kunt u kijken of de bedrijven dezelfde keurmerken voeren, controleer dit altijd zelf want er wordt veel over gelogen. Bij keurmerken kijk bijvoorbeeld naar het politiekeurmerk veilig wonen en/of het VKG-keurmerk.
  • De montagemethode verschilt per bedrijf dit kunt u in de offerte terugzien. De montage kan worden uitgevoerd met stelkozijn of stompe montage, het verschil leggen wij u uit bij een andere tip op de website.
  • Zijn de specificaties van de kozijnen hetzelfde? zelfde onderdorpel, zelfde indeling van de kozijnen, gevelbekleding, etc.
  • Waar komen de kozijnen vandaan? Als de kozijnen uit het buitenland komen kan dit al veel schelen in de kwaliteit.
  • Word de zelfde soort glas gebruikt? Er zitten natuurlijk grote verschillen tussen standaardglas of figuurglas.
  • Is de offerte duidelijk en zijn alle punten beschreven zodat u ook iets heeft om op terug te vallen.
    Heeft het bedrijf echt een showroom waar u altijd terecht kan als er iets is of wordt er uit huis verkocht? want een mooie site zegt tegenwoordig niets meer.
  • Natuurlijk is het gevoel bij een bedrijf ook zeer belangrijk.

Wij hopen dat u iets aan de bovenstaande voorbeelden hebt om een goede keuze te kunnen maken voor het vervangen van uw kozijnen want kunststof kozijnen kopen doet u als het goed is maar één keer in uw leven.

Bezoek onze showroom

Kaapstanderweg 31

8243 RB Lelystad

Ma - gesloten

Di - Vr - 10:00 - 12:30, 13:00 - 17:00

Za - 10:00 - 12:30, 13:00 - 15:00

Zo - gesloten

Start uw project vandaag

Tijdens een kennismakingsgesprek beantwoorden we graag alle vragen en nemen we de mogelijkheden samen met u door. Zijn de wensen bij ons bekend? Dan maken wij een offerte voor u.

Offerte aanvragen