FAQs & Tips /Handig om te weten/Wat moet er in een offerte minimaal staan?

Terug

Wat moet er in een offerte minimaal staan?

Wat er minimaal in uw offerte moet staan is het gene wat u koopt. Wij hebben in het verleden wel offertes gezien van 1 pagina met wat krabbeltjes. Het is natuurlijk niet meer dan normaal dat u uit de offerte kan afleiden wat het bedrijf bij u gaat uitvoeren.

In een offerte mag u verwachten dat u kunt zien hoe de kozijnen worden ingedeeld, draairichtingen, beglazing en of panelen, roosters, binnen afwerking en gevelbekleding etc. Eigenlijk alles wat moet gebeuren moet vermeld staan in uw offerte. Ook dingen als de montagemethode zijn belangrijk dit moet ook in de offerte staan. De prijs moet incl. btw in de offerte staan dit is een wettelijke verplichting. De indeling van de prijs opbouw scheelt per bedrijf, wij werken met een totaal prijs niet gespecificeerd. Dit omdat wij de klus aannemen. (dus geen meerprijs als het langer duurt of iets tegen zit)

Bezoek onze showroom

Kaapstanderweg 31

8243 RB Lelystad

Ma - gesloten

Di - Vr - 10:00 - 12:30, 13:00 - 17:00

Za - 10:00 - 12:30, 13:00 - 15:00

Zo - gesloten

Start uw project vandaag

Tijdens een kennismakingsgesprek beantwoorden we graag alle vragen en nemen we de mogelijkheden samen met u door. Zijn de wensen bij ons bekend? Dan maken wij een offerte voor u.

Offerte aanvragen