FAQs & Tips /Reglement en wetgeving/Wat is het VKG-keurmerk?

Terug

Wat is het VKG-keurmerk?

Vraag: Wat is het VKG-keurmerk?

Antwoord:

Het VKG-keurmerk, oftewel het Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie-keurmerk, staat garant voor superieure kwaliteit en betrouwbaarheid in de wereld van kunststof gevelelementen. Bij Starkozijn v/d Vecht B.V. zijn we er trots op te kunnen zeggen dat we voldoen aan de strenge normen en criteria die vereist zijn om dit prestigieuze keurmerk te dragen. Hier is wat u moet weten over het VKG-keumerk:

Controle van Begin tot Einde:

De stichting VKG-Keurmerk is in het leven geroepen om een kwaliteitsstandaard te creëren voor kunststofkozijnen in Nederland. Het keurmerk houdt toezicht op het gehele proces, van de productie van de kozijnen tot en met de montage en oplevering. Starkozijn v/d Vecht B.V. werkt volgens de productie- en montagevoorwaarden van het VKG-Keurmerk, wat betekent dat u verzekerd bent van uitstekende kwaliteit.

Informatief VKG-Certificaat:

Na de installatie ontvangt u een VKG-certificaat. Dit certificaat bevat cruciale informatie over het gebruikte materiaal en het productie- en plaatsingsproces van de kozijnen. Het is zelfs geldig voor toekomstige bewoners van uw huis (overdraagbaar), wat extra gemoedsrust biedt.

Zekerheid van Kwaliteit:

Kiest u voor kozijnen geleverd met het VKG-keurmerk, dan kiest u voor duurzaamheid en een lange levensduur. Bij Starkozijn v/d Vecht B.V. bent u verzekerd van hoogwaardige producten die voldoen aan de strenge VKG Kwaliteitseisen. Dankzij onafhankelijke controle op het productieproces, de onderdelen en de montage hoeft u zich geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid van uw nieuwe kozijnen.

Duidelijke Afspraken:

Bij een VKG-dealer zoals wij weet u altijd waar u aan toe bent dankzij de heldere leveringsvoorwaarden van het VKG-keurmerk. Of het nu gaat om afspraken over aanbetaling, oplevering of garantie, deze zijn altijd duidelijk en transparant. Zo kunt u met een gerust hart aan uw project beginnen, wetende dat u bij het VKG-keurmerk in goede handen bent.

Professionele Monteurs:

Alle VKG-leveranciers werken met gediplomeerde monteurs, wat garant staat voor professionele montage. Een correcte montage is immers de basis voor een lange levensduur en kwaliteit van kozijnen. Periodieke en onafhankelijke controle garandeert dat de montage altijd op hoog niveau blijft, zodat u met een gerust hart kunt genieten van uw nieuwe kozijnen, wetende dat ze correct zijn geïnstalleerd.

Gegarandeerde Garantie:

Tien jaar garantie op zowel de producten als de montage is de norm. In geval van klachten heeft het VKG een geschillenprocedure om problemen snel en eerlijk op te lossen. Bij Starkozijn v/d Vecht B.V. streven we er altijd naar om onze klanten tevreden te stellen, wat tot op heden heeft geresulteerd in een geschilvrij traject.

Financiële Bescherming:

Een voordeel van het VKG-Keurmerk is het waarborgfonds, dat financiële zekerheid biedt door uw aanbetaling te waarborgen. Zelfs als uw leverancier om welke reden dan ook niet kan leveren, wordt het project nog steeds uitgevoerd, zonder extra kosten en onder dezelfde leveringsvoorwaarden. Het VKG-Keurmerk biedt dus niet alleen kwaliteitsgaranties, maar ook financiële bescherming voor u als klant.

 

Zorgvuldige Oplevering:

Na voltooiing van de werkzaamheden controleren de monteurs samen met u de oplevering om ervoor te zorgen dat alles naar wens is en er geen gebreken zijn. U ontvangt vervolgens een opleverdocument. Bovendien ontvangt u het VKG Keurmerkcertificaat voor kwaliteitsvakmanschap, een overdraagbaar certificaat dat aantoont dat de werkzaamheden zijn uitgevoerd door een erkend en betrouwbaar bedrijf.

Wilt u meer weten over het VKG-keurmerk en onze hoogwaardige kunststof gevelelementen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij Starkozijn v/d Vecht B.V. staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het realiseren van uw project. Uw tevredenheid en de kwaliteit van uw woning staan bij ons voorop. De algemene Leveringsvoorwaarden van het VKG keurmerk.

Bezoek onze showroom

Kaapstanderweg 31

8243 RB Lelystad

Ma - gesloten

Di - Vr - 10:00 - 12:30, 13:00 - 17:00

Za - 10:00 - 12:30, 13:00 - 15:00

Zo - gesloten

Start uw project vandaag

Tijdens een kennismakingsgesprek beantwoorden we graag alle vragen en nemen we de mogelijkheden samen met u door. Zijn de wensen bij ons bekend? Dan maken wij een offerte voor u.

Offerte aanvragen